Світове українство закликає США продовжувати санкції проти Росії

Світове українство закликає США продовжувати санкції проти Росії

Укрінформ
Численна українська діаспора закликає США продовжувати тиск на Росію, застосувавши проти Москви додаткові санкції.

Про це заявив президент Світового конгресу українців Євген Чолій, передає кореспондент Укрінформу.

«Світовий конгрес українців закликає США ще раз підтвердити свою відданість територіальній цілісності України та продемонструвати підтримку євроатлантичних прагнень її народу, прийнявши «Акт з протидії дестабілізуючій діяльності Ірану», який передбачає санкції проти Російської Федерації», - сказав Чолій.

Він також привітав першу зустріч між президентами США та України, яка відбулася цього тижня у Вашингтоні. «СКУ вітає зустріч 20 червня 2017 р. у Вашингтоні президента України Петра Порошенка та президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, а також нещодавні акції США на підтримку територіальної цілісності України», - заявив президент Конгресу.

Нагадаємо, у вівторок Міністерство фінансів США ввело санкції проти 38 фізичних осіб і компаній, причетних до окупації Криму Російською Федерацією. За тиждень до цього, 15 червня, спікер Палати представників Конгресу США Пол Раян та Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписали Меморандум про співпрацю, який ще раз підтвердив взаємодію між Конгресом США і Верховною Радою України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-