У Києві стартував ІІІ Форум Global Ukrainians

У Києві стартував ІІІ Форум Global Ukrainians

Укрінформ
У Києві у п’ятницю розпочав роботу ІІІ Форум Global Ukrainians, який зібрав представників української діаспори з різних куточків світу.

Захід на тему "Global Ukrainians у пошуках нової моделі української народної культури та бізнес-дипломатії" триватиме два дні у приміщенні бізнес школи Міжнародного інституту маркетингу, повідомляють "Новини діаспори".

"Під час цього форуму (сьогодні-завтра) запускаємо офіційно наш другий спільний проект – бізнес-хаб. Мова йде про те, щоб просувати український бізнес, допомагати створювати бізнес-клуби, як наприклад вже створено в Люксембурзі, Дубаї, Франції", - заявила ініціатор і співзасновник форуму Global Ukrainians Віолета Москалу.

Вона зазначила, що результатом спільної роботи "глобальних українців" за рік є створення інформаційного порталу GlobalUkraineNews, до наповнення якого долучаються представники діаспор з різних країн світу. При цьому В.Москалу додала, що до кінця літа планують "розширити мовний діапазон" порталу до 10-12 мов, при нині існуючих п’яти.

Також вона анонсувала, що у цьому році відбудеться четвертий форум, який, імовірно, проходитиме в Ізраїлі.

Нагадаємо, що завтра відбудеться другий день форуму, на якому учасники обговорять результати першого року роботи мережі Global Ukrainians та розроблять спільний план дій на 2016-2017 роки.

За результатами форуму буде прийнята резолюція, яку передадуть разом з розробленими рекомендаціями профільним міністерствам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-