Активісти збирають гроші для дітей захисників на відпочинок у Греції

Активісти збирають гроші для дітей захисників на відпочинок у Греції

Укрінформ
Українська діаспора в Греції і активісти в Україні збирають гроші на відпочинок для дітей учасників антитерористичної операції на Донбасі. 

В червні малюків запросять у грецький дитячий табір, повідомляє UKRANORAMA.

"Переліт групи з 20-ти дітей і 3-х дорослих супроводжуючих, літаком з Варшави до Афін і перевезення з Афін в дитячий табір на одному з островів вимагає коштів... Прогнозована сума витрат на переліт туди й назад та дорогу з Афін до табору, близько 100 євро", - йдеться у повідомленні. 

Тому організатори звертаються до всіх небайдужих громадян приєднатися до збору грошей, щоб дати можливість дітям українських захисників відпочити в Греції. 

На відпочинок запрошені діти з шести областей країни. Про кожного з них можна дізнатися за посиланням. Бажаючим допомогти організатори просять звертатися до Волонтерського співтовариства "Грекобандерівці".

"Віримо, що відгукнеться багато небайдужих українців та патріотів України, і з вашою допомогою ми організуємо незабутній відпочинок для дітей в Греції. Подаруй дитині мрію! Це діти справжніх захисників України, які вже увійшли в нашу історію", - підкреслили активісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-