В Дубаї відбудеться Вечір українських вишиванок

В Дубаї відбудеться Вечір українських вишиванок

Укрінформ
Показ вишиванок від українського бренду Varenyky Fashion та колекції одягу українського дизайнера Олени Бурби відбудеться у Дубаї 5 березня.

Про це Укрінформу повідомили організатори заходу.

«5 березня в Дубаї в ресторані Vesna - першому ресторані високої слов'янської кухні в ОАЕ - уперше пройде Вечір вишиванок. Гості заходу - дизайнери з України Varenyky Fashion та Олена Бурба, які продемонструють останні колекції свого одягу», - зазначив Укрінформу керуючий рестораном Андрій Сунко.

Ідея влаштувати модний показ сучасного українського одягу, зокрема в етно-стилі, виникла у керівництва закладу і повністю вклалася в основне завдання і покликання ресторану Vesna - познайомити Близький Схід з українською культурою і зробити її популярною в усьому світі, зазначив Андрій Сунко.

«Адже вишиванка – унікальний етнічний одяг з оригінальним орнаментом та вишивками-оберегами. А Varenyky Fashion - бренд, який вміло поєднує старовинні українські традиції з модними тенденціями сучасності», - додав він.

Українські фешн-вечорниці відбудуться за адресою: Vesna Restaurant & Lounge, Conrad Hotel, Dubai, початок о 18:00 за місцевим часом. Після показу гості заходу матимуть можливість придбати вподобані моделі.

Крім того, як зазначили в Українській громаді ОАЕ, відвідувачі Вечора вишиванки у рамках імпровізованої молодіжної вечірки зможуть поспівати українське караоке та оцінити можливості найновішої моделі української системи Karaoke evolution, що розроблена й збирається в Одесі і продається в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-