Українці в ОАЕ відсвяткують Різдво разом з Олегом Скрипкою та Тарасом Чубаєм

Українці в ОАЕ відсвяткують Різдво разом з Олегом Скрипкою та Тарасом Чубаєм

Укрінформ
Українська громада ОАЕ запрошує разом відсвяткувати у Дубаї новорічно-різдвяні свята разом з лідером гурту «Воплі Відоплясова» Олегом Скрипкою та вокалістом гурту «Плач Єремії» Тарасом Чубаєм.

Рок-музиканти виступатимуть 9 та 14 січня відповідно, повідомили Укрінформу організатори заходів.

«Олег Скрипка приїжджає у Дубай на запрошення клубу Ukrainian Clubhouse і 9 січня виступатиме у пульсуючому серці Дубая – Dubai Marina. Вечір у стилі етно-диско відбувається під патронатом Посольства України в ОАЕ та Консульства України у Дубаї. Наш старий добрий партнер ресторан O’Cacti надає безкоштовно приміщення для української громади, завдяки чому є можливість створити унікальний музичний вечір української культури», - розповіла засновник соціально-культурної ініціативи Ukrainian Clubhouse Наталія Лисенко.

За її словами, проект Ukrainian Clubhouse засновано на базі 4DstudioR і MyGallery для просування української культури на Близькому Сході шляхом проведення музичних, кіно-, літературних та художніх вечорів, виставок живопису тощо.

Олег Скрипка виступатиме як ді-джей та виконуватиме наживо пісні гурту "Воплі Відоплясова". Ціна квитка 280 дирхамів, дрес- код – національний костюм. Присутні матимуть можливість заспівати зі сцени разом з музикантом.

З питань замовлення квитків звертатися: Email: UkrainianClubhouse@gmail.com > Whatsapp: 0508402233

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-