О 14:00 - брифінг про участь України у програмі ЄС «Креативна Європа»

О 14:00 - брифінг про участь України у програмі ЄС «Креативна Європа»

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
12 лютого о 14:00 - брифінг на тему: «Підтримка Європейським Союзом культурного та креативного секторів в Україні через механізми та можливості програми ЄС «Креативна Європа».

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Учасники: Тетяна Шульга -  Представництво ЄС в Україні (онлайн); Микола Ульянов -  Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні; Юлія Аленіна -  ГО «Інша Освіта»;  Оксана Саржевська-Кравченко - фонд «ІЗОЛЯЦІЯ»; Ольга Терефеєва - Національна Спілка Архітекторів України; Олена Олійник -  Національна Спілка Архітекторів України.

Чому це цікаво?

Під час брифінгу з промовою виступлять представники організацій, які  перемогли у конкурсі «Підтримка українських переселенців та культурного і креативного секторів України», що був проведений в 2022 році, а також представник Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні.

«Креативна Європа» – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток та промоція європейського культурного та мовного розмаїття та спадщини, а також підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу сектору культурних та креативних індустрій, зокрема аудіовізуального. Україна стала учасницею програми у 2016-му році. З того ж часу українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30 різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років складає 2,44 млрд євро. Наразі програма працює у 40 країнах.

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-