Суд над Болдвіном у справі вбивства українки Гатчінс розпочнеться у липні

Суд над Болдвіном у справі вбивства українки Гатчінс розпочнеться у липні

Укрінформ
У США суд над актором Алеком Болдвіном у справі про ненавмисне вбивство кінооператорки-українки Галини Гатчінс на знімальному майданчику вестерну «Іржа» (Rust) розпочнеться 9 липня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Відповідне рішення ухвалила суддя у місті Санта-Фе в американському штаті Нью-Мексико.

У цей день, 9 липня, має розпочатися відбір журі присяжних. Допит свідків розпочнеться 10 липня, а судове засідання триватиме вісім днів і завершиться 19 липня.

Адвокати Болдвіна хотіли, щоб судовий процес розпочався на місяць раніше, 13 червня, вказавши на слуханнях минулого тижня, що актор хоче, щоб справа була розглянута «якомога швидше». «Ми вимагаємо швидкого судового розгляду», – заявив один із адвокатів Алекс Спіро.

Прокурорка Карі Морріссі заявила, що в червні вона буде зайнята іншим судовим процесом, і попросила призначити дату в липні або серпні.

Якщо Болдвіна визнають винним, йому загрожує до 18 місяців в'язниці.

Читайте також: Алек Болдвін не визнає себе винним за новим обвинуваченням у вбивстві українки Гатчінс

Як повідомляв Укрінформ, велике журі присяжних 19 січня висунуло Алеку Болдвіну повторне обвинувачення в ненавмисному вбивстві у справі про стрілянину – менш як за рік після того, як прокуратура зняла аналогічні обвинувачення проти актора.

Гатчінс була застрелена на знімальному майданчику вестерну «Іржа», зйомки якого проходили поблизу Санта-Фе в Нью-Мексико в жовтні 2021 року. 65-річний Болдвін тренувався стріляти з пістолета для однієї зі сцен.

Фото: Variety

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-