Алек Болдвін не визнає себе винним за новим обвинуваченням у вбивстві українки Гатчінс

Алек Болдвін не визнає себе винним за новим обвинуваченням у вбивстві українки Гатчінс

Укрінформ
Голлівудський актор Алек Болдвін не визнав себе винним у ненавмисному вбивстві кінооператорки-українки Галини Гатчінс.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ. 

Актор подав заяву про свою невинуватість у середу, за день до запланованого віртуального судового засідання в суді Санта-Фе, яке тепер не відбудеться.

Болдуін стверджує, що не натискав на спусковий гачок пістолета "Кольт" калібру 45, а лише відвів назад його курок. Він також стверджує, що не винен у смерті Гатчінс, оскільки не знав, що зброя містить бойові набої, і що на знімальному майданчику не повинно було бути бойових набоїв.

Гатчінс була застрелена на знімальному майданчику вестерну "Іржа", зйомки якого проходили поблизу Санта-Фе в Нью-Мексико в жовтні 2021 року. 65-річний Болдвін тренувався стріляти з пістолета для однієї зі сцен.

Читайте також: У справі про вбивство операторки Галини Гатчінс висунули нові обвинувачення зброярці

Як повідомляв Укрінформ, велике журі присяжних 19 січня висунуло Алеку Болдвіну повторне обвинувачення в ненавмисному вбивстві у справі про стрілянину – менш як за рік після того, як прокуратура зняла аналогічні обвинувачення проти актора. 

Місцева прокуратура заявила про "додаткові факти", що з'явилися в результаті судово-медичної експертизи зброї, використаної під час стрілянини, в якій також був поранений режисер Джоел Соуза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-