Болдвіну висунули повторні обвинувачення у вбивстві Галини Гатчінс

Болдвіну висунули повторні обвинувачення у вбивстві Галини Гатчінс

Укрінформ
Велике журі присяжних висунуло Алеку Болдвіну повторне обвинувачення в ненавмисному вбивстві у справі про стрілянину - менш як за рік після того, як прокуратура зняла аналогічні звинувачення проти актора.

Про це пише в п’ятницю The Washington Post, повідомляє Укрінформ.

«У позові до суду Санта-Фе (штат Нью-Мексіко), поданому у п’ятницю, проти Болдвіна висунуті звинувачення в тому, що він спричинив смерть операторки Галини Гатчінс на знімальному майданчику вестерна "Раст" в 2021 році, коли в руці Болдвіна вистрілив реквізітний пістолет, убивши Гатчінс і поранивши режисера Джоела Соузу», - зазначається у повідомленні.

Обвинувачення висунуті за двома пунктами. Основний пункт стверджує, що актор недбало поводився з реквізитним пістолетом. Інший вказує, що Болдвін спричинив смерть Гатчінс з «повним ігноруванням або байдужістю до безпеки інших».

Як повідомляв Укрінформ, Галину Гатчінс було вбито з пістолета, зарядженого бойовим набоєм.

Читайте також: У Мексиці розслідують різанину у пустелі між злочинними угрупованнями

На початку жовтня 2022 року стало відомо, що Алек Болдвін досяг мирової угоди з родиною загиблої.

Офіс шерифа округу Санта-Фе оголосив наприкінці жовтня про завершення розслідування. Справу передали місцевій окружній прокурорці Мері Кармак-Олтвіс.

У квітні 2023 року з актора Алека Болдвіна зняли кримінальні звинувачення у зв'язку зі смертю операторки українського походження Галини Гатчінс, яку він випадково застрелив у жовтні 2021 року.

Фото: Santa Fe New Mexican

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-