МКІП запрошує обговорити критерії відбору кандидатів від міністерства до Наглядової ради УКФ

МКІП запрошує обговорити критерії відбору кандидатів від міністерства до Наглядової ради УКФ

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики ініціює відкриту зустріч з представниками громадських об’єднань та закладів культури для обговорення критеріїв відбору кандидатів від міністерства до Наглядової ради Українського культурного фонду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МКІП.

Зустріч відбудеться у понеділок, 22 січня, в онлайн-форматі з 18:30 до 20:00.

Охочі взяти участь в обговоренні можуть зареєструватися за посиланням. Всі учасники 22 січня отримають лінк на онлайн-платформу для проведення зазначеної зустрічі.

У МКІП нагадали, що 22 січня о 18:00 закінчується рейтингове інтернет-голосування з обрання представників закладів культури та громадських об’єднань до складу Наглядової ради Фонду. Під час проведення інтернет-голосування формується електронний протокол, в якому відображається перебіг голосування, зокрема персоніфікована інформація щодо голосування уповноважених осіб за кожного з кандидатів до складу Наглядової ради Фонду.

Електронний протокол буде доступний для ознайомлення протягом п’яти робочих днів після завершення голосування на вебсайті, визначеному для проведення голосування.

Відповідно до Закону України “Про Український культурний фонд” Наглядова рада УКФ складається з дев’яти осіб - двох осіб, визначених Президентом України, двох осіб, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури та мистецтв, двох осіб - представників закладів культури, двох осіб – представників громадських об’єднань та голови Фонду (за посадою).

Читайте також: Український культурний фонд презентував Стратегію діяльності на чотири роки

Склад Наглядової ради Фонду формується з осіб, компетентних у сфері культури, які мають бездоганну ділову репутацію, високий суспільний авторитет, є визнаними фахівцями у сфері своєї професійної діяльності.

Членами Наглядової ради Фонду, які є представниками закладів культури та громадських об’єднань, не можуть бути особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Як повідомляв Укрінформ, 11 січня МКІП оприлюднило список представників закладів культури та громадських об'єднань, які обиратимуть оновлений склад Наглядової ради УКФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-