Хто обиратиме оновлений склад Наглядової ради УКФ

Хто обиратиме оновлений склад Наглядової ради УКФ

Список
Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики оприлюднило список представників закладів культури та громадських об'єднань, які обиратимуть оновлений склад Наглядової ради Українського культурного фонду.

Про це повідомляє пресслужба МКІП, передає Укрінформ.

"Міністерство культури та інформаційної політики публікує список осіб, уповноважених закладами культури та громадськими об’єднаннями, на голосування з обрання відповідної частини складу Наглядової ради Українського культурного фонду", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначають, що згідно з Законом України «Про Український культурний фонд» та Порядком проведення рейтингового інтернет-голосування з обрання відповідної частини складу Наглядової ради УКФ, публікація осіб, уповноважених закладами культури та громадськими об’єднаннями на голосування не передбачена. Однак, враховуючи численні звернення, МКІП публікує відповідний список осіб, які були зареєстровані в установленому законодавством порядку.

Зі списком можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: Досвід наглядових рад у бізнесі слід використати для управління закладами культури - Карандєєв

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня минулого року МКІП оголосило про початок оновлення Наглядової ради Українського культурного фонду. Попередній склад Наглядової ради сформували в кінці 2020 року, її повноваження спливають у січні цього року.

4 січня міністерство зареєструвало 31 претендента на членство в оновленій Наглядовій раді УКФ. Вже 8 січня стартувало рейтингове інтернет-голосування з обрання членів Наглядової ради УКФ, яке триватиме до 18:00 22 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-