Львівський університет Франка отримав 800 примірників європейської та української літератури

Львівський університет Франка отримав 800 примірників європейської та української літератури

Фото
Укрінформ
До Львівського національного університету імені Івана Франка надійшло 800 примірників європейської та української літератури.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики в Телеграмі, передає Укрінформ.

"До бібліотеки університету надійшло 400 книг із університетів Польщі, Нідерландів та Франції. Серед них книги з бізнесу, менеджменту, біології, а також європейська художня література. Також університет отримав 400 книжкових новинок українською мовою, які передали львівським студентам вітчизняні видавці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія відбулась в межах міжнародного напрямку «Українській молоді – європейську книгу» благодійної акції «Українським дітям – українську книгу».

Читайте також: У бібліотеках українських вишів з’являється польська, нідерландська та французька література

Крім того, 400 примірників вже надійшли до Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Літературу відправлять і у Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника, заклади освіти Чернівців, Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова.

Як повідомляв Укрінформ, понад 800 тисяч книжок передали у межах наймасштабнішої благодійної акції у сфері книговидання “Українським дітям – українську книгу”, яку реалізовували Держкомітет телебачення і радіомовлення з Офісом Президента та Міністерством культури й інформполітики.

Фото: Львівський національний університет імені Івана Франка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-