МКІП продовжило подання документів на мистецький конкурс «Україна без бар’єрів»

МКІП продовжило подання документів на мистецький конкурс «Україна без бар’єрів»

Укрінформ
До 10 листопада до 15:00 продовжили терміни подання документів для участі у мистецькому конкурсі з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для планування, організації та реалізації інформаційної-просвітницької кампанії на тему: «Україна без бар’єрів».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

“Сьогодні наші захисники та захисниці, ризикуючи своїм життям, боронять нашу країну та наших людей. Частина з них, на жаль, під час виконання бойових завдань отримують поранення, у зв’язку з чим набувають інвалідності. Коли вони повернуться, ми маємо зустріти їх з вдячністю, повагою та допомогою тим, хто цього потребуватиме”, - йдеться у повідомленні.

МКІП запрошує людей творчих професій взяти участь у мистецькому конкурсі, результати якого ляжуть в основу інформаційно-просвітницької кампанії «Україна без бар’єрів».

Мета кампанії: продемонструвати повагу до українських захисників та захисниць, які повертаються з фронту, звернути увагу суспільства на необхідність розвитку безбар’єрного простору та доступність державних послуг.

Читайте також: В Україні запровадили комплексну соцпослугу з формування життєстійкості

Детальніше про конкурс та умови участі можна подивитися за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти оголосило конкурс на здобуття премії імені Олеся Гончара 2024 року за кращі літературні твори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-