Секретар РНБО порівняв Путіна з бен Ладеном: Нищить усе, що бачить на своєму шляху

Секретар РНБО порівняв Путіна з бен Ладеном: Нищить усе, що бачить на своєму шляху

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов переконаний, що підривом Каховської ГЕС Росія довела, що є країною-терористом номер один у світі.

Про це Данілов сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє Укрінформ.

“Я більше ніж впевнений, що цивілізований світ буде - як і є на сьогоднішній день - на нашому боці. Й ніякої зміни позиції по відношенню до нашої країни не відбудеться. Те, що Російська Федерація ще раз усьому світу довела, що є країною-терористом номер один у світі, я думаю, що це відомо вже всім. Я казав уже неодноразово, що Усама бен Ладен був таким маленьким хлопчиком у порівнянні з Путіним, який нищить усе, що бачить на своєму шляху”, - розповів секретар РНБО.

Коментуючи запитання журналістів, чи готовий Путін “грати в довгу” попри санкції проти РФ та ізоляцію, Данілов зазначив: “Я можу сказати, що Путін може грати тільки у власний саркофаг. В інше він грати вже не може, з урахуванням стану здоров’я, віку і багато іншого, скажімо так, - деменції".

Читайте також: Росіяни свідомо підірвали Каховську ГЕС за вказівкою з Кремля - Данілов

Як повідомлялося, вночі 6 червня російська армія підірвала дамбу Каховської ГЕС. На Херсонщині розпочали евакуацію населення з небезпечних районів, для яких є ризик затоплення.

За фактом підриву Каховської ГЕС правоохоронці розпочали розслідування за статтею про екоцид. В Укргідроенерго заявили, що ГЕС повністю зруйнована і відновленню не підлягає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-