У Берліні відбувся благодійний концерт «Доброго вечора, ми з України»

У Берліні відбувся благодійний концерт «Доброго вечора, ми з України»

Фото, відео
Укрінформ
Благодійний концерт «Доброго вечора, ми з України» відбувся у Берліні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, виступали популярні українські виконавці Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін, Потап, DZIDZIO, Alina Pash, Kola, а також комедійні артисти Наталя Гаріпова, Максим Коновал, Юрій Карагодин, Savyan.

«Пісні знають, підспівують. Прийшло багато людей, усі розуміють, що гроші, зібрані на концерті, підуть на наші ЗСУ, це зараз важливо», - зауважив у розмові з кореспондентом агентства Олександр Пономарьов.

Співак порівняв українців із бджолами: «нікого не чіпають, збирають мед доти, доки до них хтось не залізе; але ж якщо хтось залізе, вони всі піднімаються - і їм байдуже, якого розміру той, хто до них заліз».

Благодійний концерт у Берліні «Доброго вечора, ми з України» / Фото: Ольга Танасійчук

На переконання артиста, якщо кожен українець у світі щось зробить для ЗСУ, ми вистоїмо. «Треба бути бджолами, які збирають мед. Щоби всі знали, що українці – поважна нація, яка може себе боронити, яка має велике майбутнє», - сказав він.

Своєю чергою Михайло Хома (DZIDZIO) зауважив, що Україна є мотивацією для всього світу, символом Перемоги. «Маленький вогонь з України запалить увесь світ як приклад того, що треба боротися за своє право на життя, на культуру, традицію, свою мову», - переконаний артист.

За його словами, Бог обрав Україну головним героєм, щоби «показати, як він поборе того великого диявола, адже головний герой у всіх історіях - той найменший, це закон драматургії – менший перемагає сильнішого».

Співак також наголосив, що ця війна стосується кожного, тому не можна сумніватися і не можна дозволяти собі втомитися від війни.

Читайте також: У Данії відбудеться благодійний концерт українського гурту «Руна»

Гасло концерту - «Допомогти своїй Країні та своїм Людям!». Кошти від продажу квитків, проведеного під час концерту аукціону та зібрані пожертви будуть передані на потреби ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-