У Данії відбудеться благодійний концерт українського гурту «Руна»

У Данії відбудеться благодійний концерт українського гурту «Руна»

Укрінформ
У данському місті Фредеріксберг відбудеться благодійний концерт українського гурту «Руна», під час якого прозвучать відомі українські хіти та пісні невідомих авторів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Данії.

Зауважується, що гурт «Руна» від початку повномасштабної війни росії гастролює з благодійними концертами на підтримку на підтримку України.  

Концерт розпочнеться 17 листопада о 20:00 за адресою: Frederiksberg Musikhus, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg, Denmark.

Крім того, з 18:00 працюватиме благодійний український ярмарок, на якому будуть представлені українські сувеніри та унікальні вироби ручної роботи, а також українські смаколики.

«Зробіть різдвяний подарунок собі та вашим друзям і підтримайте збір коштів на допомогу дітям, які у цей важкий для нашої Держави час знаходяться в Україні», - закликали у посольстві.

Вхід на ярмарок безплатний. Вартість квитка на концерт: для дорослих - 150 данських крон, для дітей - 50 данських крон. Оплата при вході.

Нагадаємо, у галереї Sapere Aude у Копенгагені з 16 по 26 листопада проходитиме Благодійна виставка сучасних українських художників і скульпторів «Сopenhope for Ukraine».  

Фото: Embassy of Ukraine to the Kingdom of Denmark / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-