Українським дітям-переселенцям за кордон надіслали понад 250 тисяч книжок - Ткаченко

Українським дітям-переселенцям за кордон надіслали понад 250 тисяч книжок - Ткаченко

Укрінформ
У межах акції “Українським дітям - українську книгу” та проєктів “Українська книжкова поличка” і “Книжки без кордонів” за кордон українським дітям-переселенцям відправили понад 250 тисяч книжок.

Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сказав на брифінгу у Медіацентрі Україна – Укрінформ.

“Ми намагаємося зробити так, щоб люди, які тимчасово опинилися за кордоном, могли продовжувати навички читання. В першу чергу наша акція “Українським дітям - українську книгу” та “Українська книжкова поличка” , “Книжки без кордонів” направлена на дітей. Понад 250 тисяч книжок надіслано нашим дітям. Ця акція відбувається під патронатом першої леді”, - сказав Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, благодійна акція "Українським дітям - українську книгу" була започаткована у березні 2022 року Державним комітетом телебачення і радіомовлення спільно з Офісом Президента України і Міністерством культури та інформаційної політики.

Читайте також: В Україні напрацьовують рекомендації щодо оновлення бібліотечних фондів – Ткаченко

Проєкт “Українська книжкова поличка” реалізується спільно Міністерством закордонних справ України, Міністерством культури та інформаційної політики та ДУ «Український інститут книги» під особистим патронатом дружини Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-