російські військові скаржаться, що рубль перетворюється на «фантики»

російські військові скаржаться, що рубль перетворюється на «фантики»

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники скаржаться, що рубль перетворюється на "фантики".

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

У перехоплених телефонних розмовах росіяни скаржаться, що через сильну девальвацію 3 млн рублів виплати за поранення не вистачає навіть на однокімнатну квартиру в російській глибинці.

"У нас однокомнатная в Астрахани 4 ляма стоит. Купил себе машину, Volkswagen polo, двенадцатого года. Цены поднялись", – розповідає росіянин, який уже отримав кошти за поранення.

Читайте також: Мобілізовані жителі «днр» шукають правозахисників, щоб утекти з війниперехоплення СБУ

Його співрозмовник жартує, що для наступної виплати треба отримати ще одну "порцію люлєй" від Збройних сил України – "еще одно ранение, и как раз хватит".

"Що ж, якщо у цього окупанта не вистачає грошей і мізків, і він справді повернеться в Україну, то наші захисники зроблять усе, щоб він приєднався до майже 29 тис. "двохсотих" загарбників», - підкреслюють у СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука, через нестачу особового складу батальйонів морської піхоти, яку ЗСУ знищили у попередніх боях, у ЧФ росії поповнюють ці підрозділи корабельними кухарями і так званими "начальниками гальюнів" з інших суден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-