Понад 120 зарубіжних організацій і закладів культури вже припинили співпрацю з рф

Понад 120 зарубіжних організацій і закладів культури вже припинили співпрацю з рф

Укрінформ
Із рф уже припинили співпрацю понад 120 зарубіжних організацій і закладів культури.

Про це міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко заявив під час презентації спільного інформаційного проєкту Укрінформу та Медіа Центру Україна.

"путін сам говорить про те, що культура - це у них єдина зброя, якою вони можуть просувати так званий російський "мір". Тому ми воюємо і з російським "міром" в Європі. Я вдячний тим закладам і організаціям, які вже припинили співпрацю з російськими офіційними закладами і таких організацій і установ уже понад 120", - сказав Ткаченко.

За його словами, серед таких закладів та організацій - відомі фестивалі, оперні театри тощо. "І на цьому фронті у нас ведеться теж боротьба", - підкреслив міністр.

Читайте також: Через війну в Україні понад 250 зруйнованих і пошкоджених закладів культури - Ткаченко

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення, руйнують і знищують культурні пам'ятки України.

Різноманітні заклади і організації культури цивілізованого світу припиняють співпрацю з країною-агресором.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури та інформаційної політики випустило відеоролик на підтримку української культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-