Команда столичного ТЮГу за всіма напрямками допомагає наближенню перемоги

Команда столичного ТЮГу за всіма напрямками допомагає наближенню перемоги

Укрінформ
Актори та режисери Київського академічного театру юного глядача на Липках активно включилися за всіма напрямками до наближення перемоги.

Про це Укрінформу повідомив директор-художній керівник театру Слава Жила.

«Мріємо, що найближчим часом, усі повернуться на свої місця: актори на сцену, а глядачі - до зали, але зараз наші співробітники хто в ЗСУ, хто в теробороні, хто активно волонтерить», - сказав він.

Зокрема, режисер Артур Артеменьєв, який до війни ставив улюблені киянами вистави «Місто» за Підмогильним та «Привид замку Кентервіль» за Уальдом — приєднався до лав ЗСУ у перші дні війни.

Актор Кирило Сірченко замість того, щоб насолоджуватися оплесками після прем’єрної вистави «Легенди Бахчисарая», активно займається волонтерством в Києві та допомагає теробороні столиці.

Актор Ігор Іванов — Пітер у виставі «Називай мене Пітер», Знахар у «Легендах Бахчисарая», Лінивий із «Аутсайдерів» (загалом він грає у понад 10-ти виставах теперішнього репертуару) — зараз активно волонтерить у Львові.

Начальник машинно-декораційного цеху Ілья Бударін і відомий за роллю Пола Форда у виставі «Поліанна» Андрій Іванюк приєднався до тероборони Києва.

Андрій Іванюк
Андрій Іванюк

На станцію метро Героїв Дніпра заходив в гості Капелюшник — актор Євгеній Супрун у найтяжчі дні для Києва допоміг маленьким і великим українцям на кілька годин забути про жах, який відбувається навколо й поринути у чарівний світ фантазій.

Євген Супрун
Євген Супрун

Актори та режисеру театру, які тимчасово розмістилися під дахом Закарпатського обласного угорського театру, організовують вистави та театральні забави для дітей-сиріт, яких евакуювали з Бучі.

Слава Жила, директор-художній керівник, який усього за півроку управління театром, встиг якісно оновити його репертуар та здійснити ремонт, якого тут не було понад 30 років, організовував і вивозив біженців на Західну Україну, квартирує їх у театрах як тимчасових прихистках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-