ТЮГ на Липках покаже в січні дві прем’єри

ТЮГ на Липках покаже в січні дві прем’єри

Укрінформ
Київський академічний театр юного глядача на Липках представить у січні дві прем’єри, при чому одна - англійською мовою.

Про це Укрінформу повідомили в театрі.

Так, 21 та 22 січня відбудеться прем’єра вистави «Називай мене Пітер» від режисера Давида Петросяна (автор - Ян Фрідріх). Це іронічна комедія на одну дію, в якій розповідається щемлива історія підлітків і їхні пошуки свого місця в реальному світі. Обмеження за віком: від восьми років. Головному герою, за сюжетом, Тео ось-ось виповниться 11 років, а це означає, що його мрія бути викраденим Пітером Пеном може не здійснитися, оскільки Пен викрадає тільки тих, кому ще не виповнилося 11. Натомість він, як і Пітер Пен, викрадає маленьку дівчинку.

У виставі грають: Тео - Марта Коссаковська, Дженц - Марічка Штирбулова, Ребека - Настасья Зюркалова, Пітер Пен - Гліб Михайличенко/Ігор Іванов.

А 29 та 30 січня у ТЮГу відбудеться прем’єра вистави англійською мовою «The City Was Where» від режисера Алекса Боровенського.

Жанр: історія про дива для сімейного перегляду за мотивами творів Рея Бредбері: "Дивне диво", "Вино з кульбабок" та "451° за Фаренгейтом".

Рекомендований вік: від дев'яти років. У виставі йдеться, як комівояжери-невдахи Боб та Вілл продають... міраж у Пустелі. Їх історія переплітається з історією міста, де живуть фантастичні герої: Винахідник Машини Щастя, Полковник, який подорожує часом, та Місіс Бентлі, що ніколи не була молодою. Усі вони одного разу зустрінуться.

У виставі «The City Was Where» грають актори: Євген Бондарський, Олесь Павлютін, Анісія Стасевич, Катерина Марченко, Катерина Артіменьєва, Кирило Сірченко, Влада Скубченко, Любомир Валівоць, Артем Вовк та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-