Мандрівний кінофестиваль Docudays UA приїхав на Чернігівщину

Мандрівний кінофестиваль Docudays UA приїхав на Чернігівщину

Укрінформ
На Чернігівщині стартує XVIII Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Про це повідомляється у надісланому кореспонденту Укрінформу пресрелізі.

"01 грудня розпочинається XVIII Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA у Чернігівській області. Він відбудеться у комбінованому форматі: онлайн - на платформі DOCUSPACE - та офлайн", - ідеться у повідомленні.

Організатори зазначають, що демонстрація 12 кращих документальних стрічок, створених упродовж останніх двох років, відбудеться у п'яти містах та містечках Чернігівщини. Майданчиками для показів та обговорень фільмів стануть кінотеатри, будинки культури, школи, вищі навчальні заклади, кіноклуби Docudays UA, бібліотеки, установи Державної кримінально-виконавчої служби України та інші локації. Усі фестивальні офлайн-події відбуватимуться з дотриманням карантинних норм.

У межах фестивалю пройдуть також онлайн-кінопокази та просвітницькі заходи. Глядачі зможуть поспілкуватися з запрошеними правозахисниками, експертами в різних сферах, діячами культури.

За інформацією, розміщеною у Фейсбуці на сторінці Мандрівного Docudays UA на Чернігівщині, наразі заплановане проведення 43 сеансів. До їх організації долучились Чернігів, Ніжин, Корюківка та село Количівка. Не залишаться без уваги й ті населені пункти області, які не змогли організувати офлайн-заходи. Вони долучаться до фестивалю онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-