Фільм «Дім Ґуччі» обурив родичів модельєра

Фільм «Дім Ґуччі» обурив родичів модельєра

Укрінформ
Спадкоємці Мауріціо Ґуччі, колишнього керівника будинку моди Gucci, обурилися виходом фільму «Дім Ґуччі» (House of Gucci).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

У відкритому листі родичі висловлюють обурення тим, як у стрічці показали Альдо Ґуччі, який керував модним будинком з 1953 до 1986 року, та інших членів династії, а саме: як «бандитів та байдужих до всіх оточуючих».

«Це надзвичайно боляче з людської точки зору та образа спадщини, на якій сьогодні побудований бренд (Gucci – ред.)», - йдеться у листі.

Зазначається, що спадкоємці Ґуччі залишають за собою право захистити своє ім'я та імідж. При цьому поки що до суду ніхто не подав позовів проти фільму та кінорежисерів.

Ґуччі - відомий італійський Дім моди та модний бренд належить французькому конгломерату Kering. Сім'я Ґуччі не була пов'язана з будинком моди ще з 1990-х років.

Як повідомлялося, літературною основою сценарію фільму «Дім Ґуччі» стала книжка Сари Гей Форден «Дім Ґуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності». Центральна подія стрічки - вбивство Мауріціо Ґуччі, яке відбулося в 1995 році. У головних ролях, зокрема, зіграли Леді Гага, Адам Драйвер, Джаред Лето та Аль Пачіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-