Український містичний трилер «Егрегор» навесні вийде на великі екрани

Український містичний трилер «Егрегор» навесні вийде на великі екрани

Відео
Укрінформ
Містичний трилер "Егрегор" режисера Станіслава Капралова вийде на великі екрани 10 березня 2022 року. Автори фільму представили перший офіційний трейлер картини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Нью-йоркський детектив отримує зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з яким довгий час не спілкувався. Згодом з’ясовується, що професор нібито вчинив самогубство, а на його доньку полюють невідомі… Чи зможе детектив розплутати цей клубок суцільних таємниць і зустрітися віч-на-віч із найбільшим секретом свого власного життя”, - ідеться в пресрелізі.

Як зазначається, фільм має інтернаціональний акторський склад. Головні ролі виконали американський актор Омрі Роуз, відомий своєю участю у картинах "Непокора" (2018) і "Ліга справедливості" (2017), та українська актриса театру і кіно Олена Лавренюк – виконавиця головних ролей у фільмах "Dzidzio контрабас" і "Кава з кардамоном". У стрічці знялися також Валерія Караман – партнерка Віллема Дефо і Роберта Паттінсона у фільмі "Маяк" (2019) та Анджей Зелінський, відомий своїми ролями в серіалі "Ватага" виробництва HBO і фільмі "Піаніст" (2002) Романа Поланскі.

Окрім того, глядачі побачать зірку польського кінематографа – Данієля Ольбрихського, улюбленого актора всесвітньо відомих режисерів Анджея Вайди, Кшиштофа Зануссі та Єжи Гоффмана.

Читайте також: Кава на знімальному майданчику. Репортаж зі зйомок

Зйомки стрічки відбувалися в кілька етапів у різних куточках світу: в Україні (Київ та Львів), Польщі (Варшава) та США (Нью-Йорк).

“Ще на етапі ідеї ми знали, що будемо знімати фільм у Львові. Історія цього міста, його дух – все відповідає містичній складовій, яка є головною в стрічці. Окрім цього, це моє рідне місто, яке криє багато нерозвіданих таємниць”, - коментує генеральний продюсер фільму Сергій Лавренюк.

Повідомляється, що у фільмі багато екшн сцен. Підготовка до них вимагала постійних репетицій акторів, зйомки окремих сцен готувалися близько місяця. Також одним із викликів для команди стали нічні зйомки: більшість подій фільму відбувається саме вночі.

Читайте також: Фільм «ЮКІ» поповнив англомовну бібліотеку Apple TV

“Я сподіваюся, глядачам сподобається розплутувати цю загадку, а їхні серця битимуться в унісон з подіями фільму. Героям доведеться зіштовхнутися з чималими труднощами, тож маю надію, що аудиторія відчує та перейметься їхніми емоціями”, - зазначає актор Омрі Роуз.

Фільм створено у копродукції компаніями Solar Media Entertainment (Україна), Bow And Axe (Польща), FishCorb Films (США) за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Польського інституту кіно. У 2021 році "Егрегор" став фільмом-закриттям Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-