В Україні продовжили конкурс на пісню для Дитячого Євробачення-2021

В Україні продовжили конкурс на пісню для Дитячого Євробачення-2021

Укрінформ
Суспільний мовник продовжив мистецький конкурс на створення пісні для учасників національного відбору Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021. Приймання заявок триватиме до 26 вересня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Суспільного.

«Для участі в мистецькому конкурсі всі охочі з 14 вересня 2021 року по 26 вересня 2021 року (включно) мають надіслати заповнену заявку на участь разом із файлами, оформленими відповідно до вимог мистецького конкурсу», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що серед основних вимог до конкурсної пісні: не оприлюднювалася та не виконувалася раніше, наприклад, на онлайн-відеоплатформах, у соціальних мережах або в (напів-)відкритих для загального доступу базах даних, та/або не виконувалася публічно, повністю або частково (у тому числі текст окремо від музики чи навпаки); оригінальний текст і музика; переважно україномовний текст (до 40% тексту може бути іншими мовами згідно з правилами Європейської мовної спілки); тривалість — не менше ніж 2 хв 30 сек. та не більше ніж 3 хв.

Читайте також: Суспільне оголосило нацвідбір на Дитяче Євробачення-2021

Створення пісні представника України на ДПКЄ передбачає повний цикл надання послуг з виробництва, а саме: збір ідей проєкту, складання вербального та музичного тексту, аранжування, звукозапис, аудіомікшування записаної композиції, мастеринг звуку.

Подавати проєкти для участі у конкурсі можуть юридичні особи будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, зареєстрованих в Україні, серед учасників, кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) або посадових осіб яких немає громадян Російської Федерації, а також фізичні особи-підприємці.

Також повідомляється, що з переможцем мистецького конкурсу на пісню для Дитячого Євробачення-2021 укладуть договір на надання послуг зі створення пісні та про передачу прав на пісню. Роботи зі створення пісні мають бути завершені не пізніше жовтня 2021 року.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення: Суспільне завершує співпрацю з СТБ і розглядає нові формати

На Суспільному нагадали, що триває останній тиждень (до 19 вересня) приймання заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2021. Концерт-фінал національного відбору та обрання представника України для міжнародного конкурсу має відбутися у жовтні 2021 року.

Як повідомляв Укрінформ, Суспільний телеканал "UA: Культура" транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, що відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-