Нацвідбір на Євробачення: Суспільне завершує співпрацю з СТБ і розглядає нові формати

Нацвідбір на Євробачення: Суспільне завершує співпрацю з СТБ і розглядає нові формати

Укрінформ
Суспільне мовлення завершує співпрацю з каналом СТБ у проведенні національного відбору Євробачення та розглядає нові формати його проведення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Суспільне.

“Цьогоріч закінчився трирічний меморандум між Суспільним мовником та СТБ. Оскільки сторони мали різні погляди щодо подальших умов взаємодії, то на даному етапі ухвалили рішення про завершення співпраці. Суспільне вдячне СТБ за багаторічну спільну роботу над проведенням національного відбору”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, наразі Суспільне мовлення опрацьовує різні варіанти проведення наступного національного відбору на Євробачення: як самостійно, так і з партнерами. “Незалежно від обраного формату, Суспільний мовник обов’язково забезпечить високий рівень участі України у міжнародному конкурсі Євробачення”, - запевняють на Суспільному.

Читайте також: Пісня Go_A «Шум» потрапила до чарту Billboard

Там нагадали, що перший трирічний меморандум на спільне проведення національного відбору на Євробачення UA: Перший та СТБ підписали у 2015 році. У 2018 році сторони вирішили продовжити співпрацю з проведення національного відбору на Євробачення та вдруге уклали трирічний меморандум - до 2021 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-