Вінницький муздрамтеатр анонсував дві прем'єри у новому сезоні

Вінницький муздрамтеатр анонсував дві прем'єри у новому сезоні

Відео
Укрінформ
Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. М Садовського у новому сезоні покаже дві прем'єрні вистави й театральне дійство.

Репертуар нового сезону театр проанонсував на своїй сторінці у Фейсбуці, передає кореспондент Укрінформу.

«88 театральний сезон даруватиме приємні сюрпризи: розкриватиме нові імена, зачаровуватиме сучасною музикою, звертатиметься до вічної класики. Трагедію «Ромео і Джульєтта», одну з найвідоміших драм Вільяма Шекспіра, до якої апелюють митці всього світу, презентуватиме й колектив садовців», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Данте», «Макбет» і «Кармен»: Нацопера анонсувала вистави на вересень

Зазначається, що "Ромео і Джульєтта" постануть перед глядачами, як герої мюзиклу на дві дії в інтерпретації режисера-постановника Тараса Мазура на музику композитора В’ячеслава Назарова. Автор лібрето - Олександр Вратарьов.

Уперше мюзикл покажуть на великій сцені театру 7 жовтня.

Читайте також: Єдиний в Україні фестиваль сучасної бандури пройде у Львові

Інша прем'єра - вистава "ШvЛ". Це постановка режисера Григорія Сиротюка за п'єсою американського драматурга Едварда Олбі "Шлюбний етюд" (Marriage play). Її глядачі зможуть побачити на малій сцені 16 вересня.

Відкриється ж 88-й сезон 9 вересня показом театрального дійства "Тerra incognita", зрежисованого народною артисткою України Таїсією Славінською. У ньому будуть задіяні солісти та актори драми, балету та оркестру Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М Садовського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-