На Львівщині – другий день музичного фестивалю Zaxidfest-2021

На Львівщині – другий день музичного фестивалю Zaxidfest-2021

Укрінформ
У селі Родатичі, поблизу Городка на Львівщині проходить один з найбільших музичних фестивалів України Zaxidfest-2021. Сьогодні, 28 серпня, на головній сцені фестивалю вперше виступить «Океан Ельзи».

Про це повідомляється на сайті Zaxidfest, передає Укрінформ.

Фестиваль розпочався 27 серпня, відвідувачі вже змогли почути такі відомі гурти, як «5’nizza», «ДахаБраха», «KAZKA», «Антитіла», сьогодні виступлять «Один в каноє», «Крихітка» та вперше за час існування фесту - «Океан Ельзи». На завершення фестивалю, 29 серпня, очікують гостей з Білорусі - гурт «Ляпис-98», «Intelligency» та Molchat Doma, а також виступ відомого українського гурту «The Hardkiss».

Читайте також: На Львівщині у садибі Франка влаштують етнофест

Як повідомляють організатори, на фестивалі працюють чотири сцени. Для любителів нічного драйву, на більшості локацій виступи відбуватимуться до самого ранку. Ворота на вихід відкриті цілодобово.

Одноденний квиток коштує 700 грн. Зазначається, що для учасників АТО/ООС та людей з інвалідністю діє знижка на квитки у розмірі 50%, але при собі варто мати посвідчення. Локація проведення – відпочинковий комплекс «Чарівна долина» у Родатичах біля Городка. Зі Львова до фестивального містечка курсують спеціальні автобуси «Львів- Zaxidfest».

Читайте також: Цьогорічна «Коронація слова» відбудеться на першому KYIV BOOK ART FEST

Крім того, через пандемію, на цьогорічному Zaxidfest діють карантинні обмеження. Зокрема, на вході вимірюватимуть температуру. Також організатори закликають дотримуватися соціальної дистанції та користуватись антисептиками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-