Під час телетрансляції концерту до Дня Незалежності «працюватиме» штучний інтелект

Під час телетрансляції концерту до Дня Незалежності «працюватиме» штучний інтелект

Укрінформ
Телевізійна трансляція концерту до Дня Незалежності, який відбудеться у Києві 24 серпня, завдяки додатковим інтерактивним елементам буде відрізнятися від того, що відбуватиметься на НСК "Олімпійський".

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телеканалу "Дом" розповіла режисер-постановник шоу Катя Царик.

Як зазначається, участь у масштабному концерті "Незалежність в нашій ДНК" візьмуть 34 українських артисти, серед яких Сергій Бабкін, група Go_A, Тіна Кароль, BRUTTO, DOROFEEVA, Джамала, Олег Винник та інші.

"Кожен номер буде перетікати з пісні в пісню через саунддизайн, всередині якого для телеглядачів буде звучати голос диктора, він буде відкривати історію пісні або артиста, який знаходиться зараз на сцені, для чого і кому присвячений цей номер. Хоча, мені здається, як тільки образ з'явиться на екранах, всім стане все зрозуміло ", — зазначила Царик.

Вона уточнила, що в телеверсії використовується штучний інтелект — це взаємодія об'єкта з графікою онлайн.

"Це більше, звичайно, пов'язано з телевізійною історією, бо ми бачимо це тільки через камери, в які завантажується потрібна програма. Всім відомий номер Бейонсе, коли вона стояла на тлі екранів і взаємодіяла з графікою. Тоді заздалегідь прописувалась її хореографія, під хореографію прорисовувалася графіка, далі це все поєднувалося. Зараз нові технології зробили крок до того, що ти можеш взаємодіяти з екраном", — деталізувала режисер-постановник.

Другий ефект — коли графіка накладається на об'єкт, якщо це людина — на людину.

Читайте також: Сцена у формі ДНК, 3D-ефекти і 35 артистів: режисерка розповіла про шоу до Дня Незалежності

"Як би вона не поводилась у кадрі — ця графіка в онлайн-режимі під неї підлаштовуватиметься, під будь-яку траєкторію. Ось це зараз у тренді. Це супернова технологія. Єдиний її мінус — що ти бачиш це тільки на екрані. Просто для глядача, який стоїть ось тут, у фанзоні, і дивиться на артиста — для нього просто стоїть артист, нічого не відбувається", — уточнила Царик.

Вона також розповіла, що сьогодні не всі зірки естради змогли взяти участь у святковому концерті. Причини різні. "Деякі артисти будуть радувати, вітати українців в інших містах, куди їх запросили. Деякі артисти не змогли взяти участь, деякі відмовилися брати участь. Загалом ті артисти, яких ми дуже хотіли бачити й, я впевнена, що цих артистів хоче бачити вся країна, вони будуть на нашому концерті. І будуть звучати дуже знакові пісні для України як за період незалежності, так і за період до незалежності", — повідомила режисерка.

Читайте також: Ткаченко подякував організаторам, артистам і технічним спеціалістам за «Ковчег: Україна»

Як повідомлялося, 24 серпня в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться грандіозне музичне шоу з нагоди Дня Незалежності України. Шоу розгортатиметься на сцені, яка імітує молекулу ДНК. Гроші, виручені з концерту, підуть на створення Центру сучасного мистецтва — музею Івана Марчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-