Сцена у формі ДНК, 3D-ефекти і 35 артистів: режисерка розповіла про шоу до Дня Незалежності

Сцена у формі ДНК, 3D-ефекти і 35 артистів: режисерка розповіла про шоу до Дня Незалежності

Укрінформ
Музичне шоу до Дня Незалежності України розгортатиметься на сцені, яка імітує молекулу ДНК.

Як повідомила Укрінформу режисер-постановник концерту Катя Царик, це символізує, що прагнення до незалежності в українців у крові.

"Ми хочемо показати, що, окрім талановитих артистів, у нас ще є неймовірні професіонали у кожній сфері, які роблять свою справу на високому рівні. Тому ми також дивуватимемо сценою, її конструкцією, освітленням та графікою. Музичне шоу розгортатиметься на технологічній сцені, яка складається з трьох частин, які символізують три десятиріччя, та імітує молекулу ДНК", - сказала Царик.

Вона зазначила, що "ланки ДНК" буде змодельовано простором між сценами за допомогою спеціальних світлових та графічних 3D-ефектів.

Читайте також: Парад, концерт та молебень: у Києві розповіли, куди піти на свята

"Коли я думала над ідеєю, я зрозуміла, що ми – молода держава, але з багатовіковою історією. І те, чого у нас точно не забрати – це талант та спрага до незалежності... З цього вийшов слоган – "Незалежність у нашій ДНК". Тому сцена, на якій розгортатиметься музичне дійство, несе в собі певний зміст", - додала Царик.

Вона також розповіла, що артисти дивуватимуть глядачів концерту піснями у дещо новій інтерпретації. "Це буде єдиний музичний перформанс, який розбиває час, поєднує старе і нове, створюючи майбутнє", - підкреслила режисер.

За її словами, у процесі підготовки для кожного номера організатори заходу намагалися відшукати щось особливе, неповторне, свій нюанс, що "підтримує артиста на сцені та розкриває душу пісні". Так, Царик зазначила, що концепція концерту передбачає багато різних технологічних прийомів та інноваційних рішень. "Всі вони зібрані навколо глибокого змісту українських пісень, що будуть лунати", - додала вона.

Читайте також: Фестивалі, виставки та кіно: Ткаченко закликає відвідати заходи до 30-ї річниці Незалежності

Окрім цього, режисер розповіла, що в музичному шоу візьмуть участь 35 артистів, 60 учасників оркестру, понад 50 учасників балету. Водночас до організації концерту залучено 300 одиниць музичної техніки, тонни конструкцій та освітлення.

"Вся команда зараз працює 24/7 і, здається, вже стерта межа між днем ті ніччю, але це команда дуже крутих професіоналів, яка готова працювати і більше, аби ж тільки українці отримали дійсно гарне та грандіозне свято", - сказала вона, зазначивши, що репетиції концерту почалися кілька днів тому.

Царик не розкрила деталі заходу, але розповіла, що деякі артисти з’являться у незвичних для себе амплуа.

Як повідомлялося, 24 серпня в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться грандіозне музичне шоу з нагоди Дня Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-