Dream Гогольfest на Херсонщині триватиме три дні

Dream Гогольfest на Херсонщині триватиме три дні

Укрінформ
Фестиваль Dream Гогольfest триватиме на Херсонщині три дні, а не два, як планувалося раніше.

Як передає Укрінформ, про це повідомила, координаторка відділу комунікацій Гогольfest Марія Мороз.

«Звертаємо вашу увагу, що змінилися дати проведення Dream ГогольFEST: не два, а три дні. Сучасне мистецтво вируватиме у Херсоні 3, 4, 5 вересня 2021 року», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що фестиваль відбудеться 4-5 вересня.

Як зазначають у Фейсбуці організатори заходу, працюватимуть три основні локації фестивалю: креативний простір Urban CAD (УрбанСад) з нічною музичною, театральною, освітньою та візуальною програмою; обласний академічний музично-драматичний театр ім. Куліша – театральна програма; Олешківські піски – спеціальна подія «30 із 40».

Гогольfest – міжнародний мультидисциплінарний циклічний фестиваль сучасного мистецтва. У 2019 році увійшов до ТОП-5 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл. За час існування, з 2007-го до 2021 року, Гогольfest відвідали понад 600 тис. глядачів, на 22 локаціях у 6 містах відбулося 4 тис. подій, в яких взяли участь близько 22 тис. українських та закордонних митців з більш ніж 40 країн світу.

Читайте також: Мобільний форум молоді «ГогольTRAIN» рушив з Києва на Одеський кінофестиваль

Фестиваль Dream Гогольfest проводиться в Херсоні з 2020 року.

Як повідомляв Укрінформ, спеціальну подію фестивалю – перформанс «30 із 40» – представлять на території національного природного парку «Олешківські піски».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-