В Україні почали зйомки романтичної комедії за сценарієм письменниці Ірени Карпи

В Україні почали зйомки романтичної комедії за сценарієм письменниці Ірени Карпи

Фото
Укрінформ
У Києві розпочалися зйомки романтичної комедії "Сусідка" виробництва компанії F Films за підтримки Держкіно та каналу "1+1".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Сценарій до фільму написала письменниця та музикант Ірена Карпа. Це комедійна історія про затятого холостяка-ловеласа Петра, який на вечірці з друзями б'ється об заклад, що зможе прожити під одним дахом із жінкою протягом місяця. Але його "сусідка" по квартирі, виявляється, "з причепом". Як мачо виживатиме на одній території з розлученою вчителькою музики та двома дітьми – можна буде незабаром побачити в кіно», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає автор сценарію Ірена Карпа, вона сама обожнює комедії з бешкетуванням і добрим кінцем. «А в цьому фільмі ми катком проїдемося по стереотипах про стосунки між чоловіком та жінкою і сімейні цінності», - коментує вона.

Читайте також: Україна на Венеційському кінофестивалі буде представлена трьома фільмами

Режисером проєкту стала Наталя Пасеницька. У головній ролі знімається актор Артемій Єгоров. Хто із зірок стане його партнеркою у фільмі, продюсери поки що не розголошують.

Читайте також: У Києві презентували книгу Юлії Любшиної «Мурашки з Житомира»

«Ми прагнемо зняти дотепний і видовищний ромком, дуже віримо в цей жанр і його потенціал для широкого прокату. Після карантинів та локдаунів глядачі прагнуть свіжих та якісних видовищ. Сподіваємося, що наша романтична стрічка розважить українців у ці нелегкі часи», - зазначає шоуранер та співзасновник компанії F Films Олеся Ногіна.

Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-