На посаду директора Мистецького арсеналу оголосили повторний конкурс

На посаду директора Мистецького арсеналу оголосили повторний конкурс

Укрінформ
Конкурсна комісія 6 липня не змогла обрати нового директора Мистецького арсеналу, тож було оголошено повторний конкурс.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас 9 членів Комісії, і потрібно набрати 5 голосів. Жоден з кандидатів їх не набрав. Хоча кандидати дуже потужні, дуже цікаві...Буде оголошено повторний конкурс. В ньому можуть взяти участь теперішні конкурсанти, і нові, якщо висловлять бажання взяти в участь у конкурсі", - оголосив під час засідання ректор Національної академії керівних кадрів культури Василь Чернець.

Читайте також: ДУС оголосило кандидатів на посаду директора Мистецького арсеналу

Він зазначив, що чотири голоси отримав кандидат на посаду Михайло Кулиняк, Олеся Островська-Люта отримала три голоси, а Наталія Заболотна та Ірина Кислян - по одному голосу.

Як повідомлялося, 6 липня проходило засідання конкурсної комісії з обрання нового директора "Мистецького арсеналу".

Мистецький арсенал є флагманською українською інституцією культури, яка у своїй діяльності інтегрує різні види мистецтва – від сучасного мистецтва, нової музики й театру до літератури та музейної справи. Головною будівлею інституції є Старий арсенал – пам’ятка історії та архітектури національного значення загальною площею понад 60 тис. метрів. Загалом Національний комплекс займає площу понад 10 гектарів, окрім Старого арсеналу, охоплює частину історичних оборонних валів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-