На Хортиці проведуть масштабний музичний фестиваль ZOUND

На Хортиці проведуть масштабний музичний фестиваль ZOUND

Укрінформ
У Запоріжжі відбудеться масштабний музичний фестиваль ZOUND, який проходитиме на острові Хортиця 28 - 29 серпня.

Про це під час пресконференції сказав один з організаторів фестивалю, представник компанії Fishcanfly Володимир Бригинець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього року ми трохи змінили формат. Якщо у 2019 році ми провели фестиваль в електронному жанрі, у цьому році він буде мультижанровий і триватиме два дні і дві ночі. Локація - острів Хортиця. Зараз багато уваги до цього місця, і з допомогою нашого заходу ми хочемо прищепити культуру фестивального руху", - сказав Бригинець.

Організатором фестивалю є компанія Fishcanfly. Свою участь у фестивалі вже підтвердили українські та зарубіжні артисти: Бумбокс, Порнофільми, Kalush, Ivan Dorn, Bahroma, Кіс-Кіс, 5'nizza, Epolets, Аlyona Аlyona, o.Torvald, Louna, Noize MC.

ZOUND проходитиме в районі Козацького кільця, що в районі Музею історії запорізького козацтва. Працюватиме великий фудкорт, встановлена ​​головна сцена - її ширина 45 метрів, і нічна сцена.

Читайте також: Із Києва до Львова запустили перший «Джазовий експрес»

Для відвідувачів фестивалю буде організовано трансфер з міста. Автобуси курсуватимуть цілодобово. За словами організаторів музичного дійства, фестиваль співпрацює з МВС, ДСНС, патрульної поліцією, медиками, а також задіють приватну охорону.

Вартість квитків на фестиваль стартує від 500 гривень.

Як відомо, у 2020 році фестиваль не проводили через карантин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-