У Театрі на Подолі поставлять «Механічний апельсин»  - на український лад

У Театрі на Подолі поставлять «Механічний апельсин» - на український лад

Фото
Укрінформ
Київський академічний драматичний театр на Подолі поставить виставу-психологічний трилер «Механічний апельсин» за однойменним романом Ентоні Берджеса.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, прем’єра відбудеться 4 червня.

«Вистава «Механічний апельсин» грузинського театрального та кінорежисера Автанділа Варсімашвілі - довгоочікувана прем’єра для Театру на Подолі, оскільки через карантин вона довго відкладалась. Попри те, що ми повертаємось у 90-ті роки, ми говоримо про сьогодення. Якщо говорити про месидж, то це історія про бандитів 90-их років, які правдами й неправдами, порушуючи закон, намагалися гарно жити», - розповів асистент режисера Володимир Кудлінський.

Читайте також: Миколаївський театр драми та музкомедії отримав статус національного

Події роману перенесені в реалії сучасної України – дія відбувається у Києві. За сюжетом головний герой потрапляє в клініку, де з нього роблять людину, яка не має вибору, абсолютно керовану, якою маніпулюють і управляють. Один з героїв стає високопосадовцем, інший – кілером, ще один – поліцейським.

"Там є багато паралелей, але головний месидж: ті, хто керували у 90-их, самі стають керованими", - зазначив Кудлінський.

Фото: Ira Marconi

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-