Одеську Гуморину скасували через коронавірус

Одеську Гуморину скасували через коронавірус

Відео
Укрінформ
Через карантин, пов'язаний з COVID-19, 1 квітня в Одесі знову не відбудуться концерти, каранавальна хода та інші традиційні заходи Гуморини.

Скасовано також флешмоби і трамваї з клоунами, повідомила у зверненні до одеситів директорка департаменту культури та туризму міської ради Тетяна Маркова, передає Укрінформ.

"Цього року Гуморина вдруге на карантині. Заздалегідь знали, що не буде масової ходи, великих концертів. Але планували організувати в місті 3D-фотозони, спеціальні кулькові проєкти, флешмоби, виставки карикатур, живопису, цитат і фотографій. Втім, зробити й цього не зможемо, оскільки Одеса опинилась у "червоній" зоні епіднебезпеки", - зазначила директорка департаменту.

Вона додала, що багато одеситів з усього світу надсилають привітання з Гумориною, які буде оприлюднено 1 квітня на сторінці Департаменту культури та туризму у Facebook і на сайті міста.

Читайте також: ОМКФ-2021 відбудеться у новому форматі з акцентом на національне кіно

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 30 березня лабораторно підтверджено 1 662 942 випадки COVID-19, з них за добу – 10 533.

У "червоній" зоні перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Черкаська, Чернівецька області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-