Анімаційний проєкт «Мишко та Місячна Дзвінка» повезли на форум у Швецію

Анімаційний проєкт «Мишко та Місячна Дзвінка» повезли на форум у Швецію

Укрінформ
Український анімаційний проєкт "Мишко та Місячна Дзвінка" представлять на шведському спеціалізованому форумі M:brane Forum 2021

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно.

“Український анімаційний проєкт "Мишко та Місячна Дзвінка" представлять на спеціалізованому форумі M:brane Forum 2021, що триватиме з 16 до 18 березня в Мальме (Швеція). Стрічка створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вийшов новий трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

Генеральний продюсер studio KAPI, який працює над виробництвом серіалу, Михаль Маргуліс наголосив, що сучасна анімація має тотальний вплив на виховання дітей. Так, за його словами, студія пропонує нові підходи до створення дитячого контенту.

“На шведському форумі ми зустрінемося з тими, хто затверджує контент на провідних європейських дитячих каналах та стрімінгових платформах”, - додав Маргуліс.

"Мишко та Місячна Дзвінка" – це пригодницький серіал для дітей дошкільного віку, виконаний у техніці 2D. До M:brane Forum 2021 відібрано проєкт другого сезону "Коли сходить Місяць". Зокрема, продовження циклу фільмів про хлопчика Мишка і дівчинку Місячну Дзвінку, створених за підтримки Держкіно в 2014 і 2016 роках.

Читайте також: «Чілдрен Кінофест» проводить відбір до конкурсу короткометражних фільмів

Серіал створюється за мотивами збірки оповідань письменниці Наталі Гузєєвої ("Капітошка", "Як Петрик П’яточкин слоників рахував", "23 образи Петрика П’яточкина"). Разом із нею над новими 12-ма епізодами працюють сценарист Антон Базелінський, режисерка Ксенія Березовська та художник Анастасія Темборська.

Як повідомлялося, раніше проєкт серіалу був відібраний до участі в Cartoon Forum 2020 Тулуза (Франція) та Kids Kino Industry 2020 Варшава (Польща).

Читайте також: Українські виробники мультфільмів здатні конкурувати на світовому ринку – Ткаченко

M:brane Forum (колишній The Financing Forum for Kids Content) надає можливість представникам і представницям анімаційної галузі обмінюватися ідеями, досвідом та розвивати нові проєкти для дітей. Зокрема, йдеться про надання можливості знайти фінансування, потенційних співпродюсерів/співпродюсерок, дистриб’юторів/дистриб’юторок, агентів/агенток з продажу, компаній-бродкастерів.

Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-