Docudays UA оголосив прийом заявок на Ukrainian Doc Preview

Docudays UA оголосив прийом заявок на Ukrainian Doc Preview

Укрінформ
Індустрійна платформа DOCU/ПРО Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA почала приймати заявки на Ukrainian Doc Preview.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба фестивалю.

«Гарною традицією індустріальної платформи DOCU/ПРО є представлення визначних документальних українських повнометражних фільмів, що перебувають на стадії виробництва/поствиробництва. Ukrainian Doc Preview цьогоріч відбудеться онлайн — 29 березня 2021 року», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На польському ТБ показали фільм про злочини росіян на Донбасі

Як зазначається, Ukrainian Doc Preview — це можливість презентувати потенційним партнерам свої майбутні фільми, які потребують підтримки з промоцією, дистрибуцією або шукають додаткового фінансування.

Відкриття прийому заявок - 14 січня. Дедлайн - 22 лютого (23:59 за київським часом) включно. Оголошення результатів відбору - 1 березня.

Анкета для подання заявки тут.

Приймаються українські проєкти документальних повнометражних фільмів на стадії виробництва / постпродакшну, створені у жанрі креативної та авторської документалістики; проєкти, що не були представлені на цьому етапі виробництва на жодних інших індустрійних платформах в Україні; учасники, готові презентувати не менше 15 хвилин чорнового монтажу майбутнього фільму.

Читайте також: Українська стрічка «Якщо було завтра» - серед переможців кінофестивалю в Барселоні

Після презентації відбудуться індивідуальні зустрічі для детального спілкування та порад від міжнародних експертів. Інформація про спеціальні нагороди від партнерських організацій DOCU/ПРО з’явиться незабаром.

Детальніше про умови участі та програму Ukrainian Doc Preview – у регламенті.

18-й Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA Docudays UA відбудеться в Києві 26 березня - 4 квітня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-