У прокат виходить шпигунський трилер

У прокат виходить шпигунський трилер "Спадок брехні", знятий у Києві

Укрінформ
На великі екрани виходить 6 серпня українсько-британський шпигунський трилер режисера Едріена Бола "Спадок брехні / Legacy of Lies", створений за підтримки Державного агентства з питань кіно. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба агентства.

«Головні ролі у стрічці виконали британський актор Скотт Едкінс (квадрологія "Незаперечний", "Люди Х: Росомаха", "Доктор Стрендж") та українська акторка і телеведуча Анна Буткевич», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, "Спадок брехні" – шпигунський трилер, події якого розгортаються в Києві. Мартін Бакстер, колишній оперативник МІ6, змушений знову зануритись у світ шпигунства: молода українська журналістка Саша Степаненко просить його допомоги у розкритті шокуючої правди про секретні операції міжнародних спецслужб.

Зйомки фільму відбувались в Україні та частково у Великій Британії. Столичний вокзал, аеропорт "Бориспіль", бібліотека Вернадського, кладовище старих автобусів, Київський крематорій, Рибальський міст, Батьківщина-мати, Лук’янівська в’язниця – це лише частина локацій, які глядач впізнає на екрані. Окрім Скотта Едкінса та Анни Буткевич, ролі у фільмі виконали Юлія Соболь, Онор Ніфсі, Мартін Мак-Дугал та інші.

Кінопроєкт спільного виробництва України та Великої Британії "Спадок брехні / Legacy of Lies" став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку розміром 17 млн 463 тис. грн. (20% загальної вартості виробництва стрічки).

Читайте також: “Культура в часи кризи”: Ткаченко розповів, на що підуть гранти

Режисер та автор сценарію - Едріен Бол, продюсери – Алла Бєлая (Україна), Кшиштоф Солек (Польща) та Едріан Бол (Нідерланди), копродюсери Дмитро Суханов (Україна) та Марк Фоліньо (Велика Британія).

Дистриб'ютор фільму в Україні - компанія "Кіноманія". Окрім України, фільм побачать також глядачі понад 25 країн, серед яких Китай та США, країни Латинської Америки, Азії та Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-