КМКФ «Молодість» проведе КіноTalk #2 з Пілунським, Фурсою та Єгоровим

КМКФ «Молодість» проведе КіноTalk #2 з Пілунським, Фурсою та Єгоровим

Укрінформ
Кінофестиваль «Молодість» проведе в понеділок, 13 квітня, онлайн-зустріч КіноTalk з успішними українськими кінооператорами.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю на сторінці у Facebook.

«Тема зустрічі «Історії сильних оком. Досвід українських операторів». Поговоримо про те, як потрапити у професію, де вчитися операторської майстерності та з ким знімати кіно для великих екранів і міжнародних кінофестивалів», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, спікерами другої зустрічі будуть Ярослав Пілунський (оператор фільмів “Брати. Остання сповідь”, “ВІЙ”, “Переломний момент: Вiйна за демократiю в Українi”); Антон Фурса (“Додому”, “Я тебе знаю”, “Свині”); Ілля Єгоров (“Мої думки тихі”, “Небесна сотня. Зима, що нас змінила”, “Щоденник”). Модератор ефіру – український режисер та блогер Дмитро Авдєєв.

Початок 13 квітня о 19:00. Ефір за лінком: http://tiny.cc/KinoTalk_2

КіноTalk – це онлайн-проєкт кінофестивалю «Молодість» спільно з KyivMusicFilm та проєкту «Слышь, Тарантино!» про актуальні теми української кіноіндустрії з її успішними представниками. По понеділках та п'ятницях на YouTube-каналі КМКФ «Молодість».

Читайте також: Одеський кінофестиваль поки не переносять, рішення обіцяють найближчими тижнями

Як повідомляв Укрінформ, перша онлайн-зустріч на тему «Майбутнє кінофестивалів» відбулася 8 квітня. В розмові участь артдиректор КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі, генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, засновник і директор Kyiv International Short Film Festival та KyivMusicFilms Кирило Марікуца, програмна директорка Міжнародного документального кінофестивалю про права людини Docudays Вікторія Лещенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-