Віденський зоопарк перейшов на онлайн презентації тварин

Віденський зоопарк перейшов на онлайн презентації тварин

Укрінформ
Закритий для відвідувачів через коронавірус Віденський зоопарк "Шьонбрунн" проводить щоденні онлайн-презентації своїх мешканців.

У рамках акції від "Від звіряти - до тебе" на сайті зоопарку та сторінках у соцмережах публікуються фото та відео щоразу нової тварини, відповідно про прохань читачів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Людям пропонується написати нам, якої тварини у зоопарку їм особливо не вистачає, і ми виконаємо побажання і "доставимо" цю тварину прямо до них додому за допомогою фото та відео, опублікованих у соцмережах та на нашому сайті", - заявила прес-секретар звіринця Йоганна Буковски.

Найстаріший у світі зоопарк зачинив свої двері для відвідувачів у профілактичних цілях ще 11 березня. Однак, щоб не залишати віденців без їх улюбленців, було прийнято рішення забезпечити можливість віртуального відвідування.

Читайте також: Житомирський музей запрошує відзначити День космонавтики онлайн

У своїх щоденних дописах зоопарк інформує про те, як зараз живуть тварини та деякі цікаві факти з їх життя. Особливо не вистачає нині любителям звірят слоненяти Кібалі та ведмежати Фін’я.

Як відомо, найстаріший у світі віденський зоопарк "Шьонбрунн" п’ять років поспіль визнавався кращим зоопарком Європи. На площі понад 17 гектарів проживає 8500 тварин, які представляють понад 700 різних видів з усього світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-