Арнольд Шварценеггер подарував Греті Тунберг електрокар

Арнольд Шварценеггер подарував Греті Тунберг електрокар

Укрінформ
Актор і ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер подарував 16-річній кліматичній активістці зі Швеції Греті Тунберг електромобіль Tesla Model 3.

Про це повідомляє Car and Driver.

«За словами прес-секретаря актора, Шварценеггер був вражений зустріччю з Гретою Тунберг у травні і запропонував їй допомогу в організації поїздок Америкою. Він вирішив подарувати їй електромобіль, щоб дівчина могла з меншою шкодою для довкілля пересуватися по США і Канаді для участі в акціях протесту та інших заходах на тему зміни клімату», - зазначається в повідомленні.

Як уточнюється, ідеться не про улюблений електричний Hummer Шварценеггера (спікер актора заявив, що це було б дуже складним завданням). Колишній губернатор Каліфорнії подарував 16-річній шведській екоактивістці електрокар Tesla Model 3.

Фото: caranddriver.com
Фото: caranddriver.com

Відомий голлівудський актор, бодібілдер і політик теж є прибічником боротьби зі зміною клімату. У 2017 році Шварценеггер навіть виступив із промовою на цю тему в ООН.

Читайте також: Меркель сказала, у чому не погоджується з екоактивісткою Тунберг

Як повідомлялося, Грета Тунберг з трибуни ООН розкритикувала світових лідерів за їхні «пусті слова» та бездіяльність у боротьбі зі зміною клімату. Під час емоційної промови вона не стримувала сліз і навіть звинуватила політиків у «крадіжці її дитинства». 25 вересня Тунберг отримала премію «За правильний спосіб життя», яку також називають «альтернативною Нобелівською премією».

Фото: twitter.com/Schwarzenegger

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-