Сенцов не зміг придбати собі одяг через велику кількість охочих з ним сфотографуватися

Сенцов не зміг придбати собі одяг через велику кількість охочих з ним сфотографуватися

Фото
Укрінформ
Режисер та колишній політв'язень Олег Сенцов хотів купити новий одяг в магазині українського одягу Всі.Свої, але через бажання великої кількості людей з ним сфотографуватися він так нічого і не встиг вибрати.

Про це повідомляє магазин Всі. Свої в Facebook.

"Олег прийшов до нас, щоб назавжди зняти тюремний одяг і купити новий. Український. Для вільних людей. Але через безліч прохань від персоналу магазину, наших гостей та просто перехожих сфотографуватися разом так нічого і не встиг вибрати", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рік тому на банерах у вітринах магазину Всі. Свої було фото Олега Сенцова, а вже зараз з ним особисто зміг зустрітися персонал магазину.

Також Сенцов вже встиг сфотографуватися на фоні банера на його підтримку на колонах 3-го корпусу Києво-Могилянської академії.

Сенцов сфотографувався на фоні банера на колонах Києво-Могилянської академії/Фото: facebook/аnna.palenchuk

Як повідомлялося, 7 вересня відбулося взаємне звільнення громадян України і РФ. В Україну в рамках звільнення прибули 35 українців - 24 військовополонені моряки і 11 політв'язнів, серед яких і режисер Олег Сенцов.

Читайте також: Чотирьом політв'язням з Криму куплять житло в Києві — омбудсмен

Його і активіста Олександра Кольченка затримали представники російських спецслужб у Криму в травні 2014 року за обвинуваченням в нібито організації терактів на півострові. У серпні 2015 року Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму за обвинуваченням у терористичній діяльності на території Криму. Кольченко отримав 10 років колонії. Обидва свою вину не визнали. Сенцов відбував покарання в місті Лабитнангі, на півночі Росії.

Після 145 днів голодування з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають у російських в'язницях, Сенцов "письмово погодився на прийом їжі". Він назвав це "вимушеним заходом через загрозу насильницького годування".

Фото: vsi.svoi.store в facebook 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-