Посольства приєдналися до флешмобу з вишиванками

Посольства приєдналися до флешмобу з вишиванками

Фото, відео
Укрінформ
Посольства іноземних держав вітають Україну з Днем вишиванки.

Зокрема, з Днем вишиванки привітали працівники Посольства Швейцарії в Україні. Диппредставництво виклало фото своїх співробітників у вишиванках у Twitter. "З Днем вишиванки від Посольства Швейцарії в Україні, включно з Тарою ( собачкою - ред.)!" - зазначається в мікроблозі.

Привітало українців з Днем вишиванки і Посольство Ізраїлю в Україні, виклавши відео працівників диппредставництва у вишиванках у Twitter. "Посольство Ізраїлю вітає всіх українців з Днем вишиванки", - йдеться у вітанні.

Схоже відео виклали і працівники Посольства Канади у своєму мікроблозі, а також Конгрес українців Канади.

Крім цього, День вишиванки вже традиційно відсвяткували в українських дипредставництвах за кордоном. Зокрема, фото у вишиванках виклали у Twitter Посольство України в Республіці Сенегал, Посольство України в ІзраїліПосольство України в НігеріїПосольство України у Великій Британії та Посольство України в Туреччині. "З Днем вишиванки, друзі! З висоти вежі Атакуле - символу турецької столиці, вся Анкара - як вишиванка", - зазначається у Twitter українського диппредставництва.

До Всесвітнього Дня вишиванки співробітники Посольства України в Республіці Казахстан розгорнули також 30-метровий тканий рушник, виготовлений майстрами м.Переяслава. Відповідне фото виклали у Twitter.

Читайте також: День вишиванки у Раді

Як повідомлялося, у третій четвер травня українці вже традиційно святкують День вишиванки. Цей День не є офіційним, але відзначають його не тільки в Україні, але й за її межами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-