Всеукраїнський конкурс “Ше.Пісня” оголосив переможців

Всеукраїнський конкурс “Ше.Пісня” оголосив переможців

Укрінформ
Всеукраїнський пісенний конкурс “Ше.Пісня”, присвячений 205-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка, оголосив переможців цьогорічного відбору.

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті Фестивалю Тараса Шевченка ”Ше.Fest”, в межах якого проводиться конкурс.

"До фіналу пройшли гурти “СонЦе" (Київ), "Рутенія" (Київ ), "Сни Дріади" (Івано-Франківськ), "Banderas Blues Band" (Харків), барди Слава Котов (Київ), Богдан Тарасюк (Хмільник), Марія Гев (Дрогобич)”, - ідеться в повідомленні.

Гала-концерт та нагородження фіналістів конкурсу «Ше.Пісня» відбудеться 10 березня у Києві, в Колонній залі КМДА. Початок о 19:00. У концерті візьмуть участь музиканти, що посіли призові місця в своїх номінаціях. Вхід вільний.

Конкурс на краще виконання пісень на слова Шевченка відбувався в лютому. За його результатами традиційно буде записано збірник пісень “Ше.Пісня”.

Читайте також: У Чернігові відкрили виставку "Музи Тараса Шевченка"

Оцінювали конкурсантів відомі українські музиканти та культурні діячі: лідер гурту “Тінь Сонця” Сергій Василюк, хоровий диригент, заслужений діяч мистецтв України, засновник і керівник хору “Хрещатик” Лариса Бухонська, кобзар, бард, рок-музикант, композитор Едуард Драч, засновниця конкурсу “Ше.Пісня” та фестивалю “Ше.Fest” Юлія Капшученко-Шумейко.

Фото: shefest

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-