Влад Троїцький створить оперу на судоремонтному заводі в Маріуполі

Влад Троїцький створить оперу на судоремонтному заводі в Маріуполі

Укрінформ
Фестиваль Startup Гогольfest і Азовский судоремонтный завод офіційно домовились про співпрацю. У межах фестивалю на території заводу поставлять оперу "βέρο".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Startup ГогольFest.

“Історичний момент: Максим Демський та Олег Турський підписали меморандум співпраці між Startup Гогольfest та Азовским судоремонтным заводом! Історичний, бо завдяки цій співпраці Маріуполь стане містом, де буде створено унікальний в контексті світу культурний продукт – гранд-оперу "βέρο"!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні з’явиться перший у Європі арт-потяг

Організатори Startup Гогольfest зазначають, що "βέρο" – це масштабне музично-театрально шоу від Влада Троїцького, яке розгорнеться в одному з корабельних доків заводу. “З Балетом кранів і Танцем погрузчиків, у якому звуки працюючого заводу стануть частиною поліфонічного полотна, а декораціями будуть індустріальний ландашфт, море та візуальні інсталяції художників”, – додають представники фестивалю.

Читайте також: ГогольFest як соціальний експеримент. Маріуполь готується до фестивалю

Також вони зауважують, що постановка буде наживо транслюватися в інтернеті та на понад 10 регіональних каналах України завдяки проекту OpenTheatre. Згодом кінематографічна фіксація маріупольської опери вийде у мережі європейських каналів з аудиторією понад 160 мільйонів глядачів.

Нагадаємо, що міжнародний фестиваль Startup ГогольFest вдруге відбудеться в Маріуполі. Розпочнеться він 26 квітня і триватиме до 1 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-