"Брама" та Dakh Daughters: "Українська весна" у Брюсселі анонсувала програму

Укрінформ
У Брюсселі, в Центрі образотворчих мистецтв BOZAR, 15-17 березня відбудеться фестиваль української культури «Українська весна», який об'єднає покази фільмів, дискусії літераторів та концерт гурту Dakh Daughters.

Про це повідомляє кінокомпанія Артхаус Трафік.

«Українська весна» продовжує низку проектів Ukraine on Film і вже четвертий рік поспіль представить національне кіно у Брюсселі...Фестиваль проходить у Центрі образотворчих мистецтв BOZAR», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, «Українська весна» відкриється концертом Dakh Daughters. Творчість гурту поєднує екстравагантні образи, класичні інструменти та експериментальне звучання. Учасниця гурту Руслана Хазіпова виконала одну з ролей у фільмі «Дике поле», який буде представлений у рамках фестивалю.

До кінопрограми Ukrainian Spring увійшли чотири стрічки: істерн «Дике поле», містична драма «Брама», анімаційне пригодницьке фентезі «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», стрічка «Лебедине озеро. Зона».

Читайте також: Український фільм "Вулкан" про перекладача ОБСЄ скоро вийде у прокат

Також відбудеться дискусія «П'ять років Революції Гідності», в якій братимуть участь письменник Сергій Жадан та драматург Павло Ар'є.

«Українська весна» пройде за підтримки Посольства України в Бельгії, Державного агентства України з питань кіно, Товариства українців в Бельгії, Центру образотворчих мистецтв BOZAR та кінокомпанії Arthouse Traffic.

На головному фото: фільм "Брама"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-