Лідер гурту “ТІК” запустив додаток, що об’єднає мешканців столичних будинків

Лідер гурту “ТІК” запустив додаток, що об’єднає мешканців столичних будинків

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації презентували пілотний проект – безкоштовний месенджер DAH online. Одним із причетних до його створення став лідер музичного гурту “ТІК” Віктор Бронюк.

Як повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв на прес-конференції у п’ятницю, мобільний додаток розроблений для будинкових громад.

“Сьогодні ми презентуємо новинку, яка може бути дуже корисною для будинкових громад саме з огляду на те, що сьогодні існує проблема в комунікації між мешканцями”, – сказав Пантелеєв.

Читайте також: Чим здивують українців нові комунальні “платіжки”

Зокрема, додаток передбачає доступ мешканців до актуальної інформації про характеристики будинку, контроль за рухом коштів, що сплачують мешканці, можливість оцінювати послуги та зручно здійснювати голосування.

“Сьогодні ми хочемо запропонувати сучасний комунікатор, інтернет-платформу, яка називається DAH online,  яка дозволить всім, хто живе під одним дахом, налагодити сучасну комунікацію і вирішувати багато питань, які вже багато років не вирішуються”, – говорить співзасновник компанії-розробника додатку та лідер музичного колективу “ТІК” Віктор Бронюк.

Читайте також: Ужгородці написали депутатам про наболіле у валентинках

За словами розробників, у мобільному додатку враховані зауваження та побажання голів ОСББ.

“Це внутрішній месенджер будинку, який дозволяє спілкуватися в групах і оперативних чатах, створювати оголошення з можливістю коментування. Це можливість проводити голосування, опитування і  обговорення онлайн. Додаток дозволяє моментально інформувати мешканців про різні події, наприклад, про відключення води, перевірку лічильників та інше”, – розповів один із розробників додатку Дмитро Дідик.

Зазначена ініціатива наразі стартує за сприяння Київської міської державної адміністрації у 10 ОСББ столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-