У Кривому Розі люди з інвалідністю готують виставу за твором Керрола

У Кривому Розі люди з інвалідністю готують виставу за твором Керрола

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі волонтери інклюзивно-громадського проекту «Краще разом», спрямованого на розбудову зв’язків між людьми з інвалідністю та іншими городянами, готують виставу за мотивами твору Льюїса Керрола.

Про це повідомляється на сторінці проекту «Краще разом» у Фейсбуці.

«У рамках цього проекту криворіжці з інвалідністю готують виступи для українського загалу. Починаючи з жовтня всі учасники проекту почали готуватися до прем’єрних показів перфоменсу у Кривому Розі та ще у двох великих містах України», - йдеться в повідомленні.

Вже втретє організовують проект у Кривому Розі волонтери культурно-громадського центру ШELTER+, вони допомагають транспортом дістатися людям з інвалідністю на репетицію й додому.

У Кривому Розі люди з інвалідністю готують виставу за твором Керрола / Фото: Денис Лопатинський

«Уявляєте, як це місяцями не мати змоги вийти з дому, тому що при будівництві житлового фонду людей на візках просто не враховували... не мати змоги зайти в магазин без пандуса, помити руки в кафе, тому що туалет на другому поверсі... не мати змоги вільно пересуватися містом через просто бордюри, яких ми навіть не помічаємо? Ми так багато не помічаємо...», - цитують на сторінці проекту 31-річну Юлію, інженера проектно-кошторисних робіт.

Читайте також: Монастирська та "Лускунчик": Національна опера анонсувала новорічно-різдвяну програму

Реалізація цього проекту стала можливою завдяки фінансовій підтримці та сприянню Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив та Посольства Великої Британії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-