Монастирська та

Монастирська та "Лускунчик": Національна опера анонсувала новорічно-різдвяну програму

Укрінформ
Національна опера України традиційно підготувала до свят новорічно-різдвяну програму.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі театру.

"Грудневий репертуар порадує черговою зустріччю з героями відомого балету "За двома зайцями". У рамках проекту "Українські оперні зірки у світі" Людмила Монастирська та Євген Орлов виконають головні партії в опері "Дон Карлос". Любовну трагедію гейші Чіо-Чіо-Сан в опері "Мадам Баттерфляй" повідають Ксенія Бахретдінова-Кравчук і Валентин Дитюк, який співатиме ще і в "Травіаті". А впродовж новорічних свят на глядачів чекає зустріч з улюбленим балетом "Лускунчик", - ідеться в повідомленні.  

Читайте також: Центр Житомира хочуть перетворити на музейний квартал

 Крім того, балет "За двома зайцями" на музику композитора Юріям Шевченка відбудеться 9 грудня. Опера "Дон Карлос" Джузеппе Верді прозвучить 21 грудня, а опера "Мадам Баттерфляй" Джакомо Пуччіні в новорічній програмі 22 грудня. 

Новорічно-різдвяний концерт відбудеться 26-27 грудня та 6 січня 2019 року. Саме ця програма традиційно розпочне різдвяно-новорічні канікули, під час яких можна буде практично кожного дня побувати ще й на балеті "Лускунчик". У концерті - фрагменти з відомих опер, оперет та балетних вистав у виконанні солістів опери та балету Національної опери України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-